CyberPitz

Party Escort Bot
Joined
Aug 23, 2004
Messages
24,818
Reaction score
7
You can run two console clients. But as long as you use a password on your windows login, you might as well run 1 SMP client. 4x the points and uses both cores automatically. Only 1 thing to setup.
I am using the SMP client....aren't I?
 

CyberPitz

Party Escort Bot
Joined
Aug 23, 2004
Messages
24,818
Reaction score
7
Ahhh, ok, got it downloaded, and it's using all available CPU power. I guess my 2ghz Core2Duo isn't as good as I thought it was :p
 
Joined
Dec 14, 2004
Messages
565
Reaction score
0
I usually turn my computer off at night, does that mean I have to start over every time? If so I don't know if I'll ever be able to complete one work unit or whatever it's called. Is there possibly a "save and finish next time" feature or something of the likes of that?
Just trying to figure out how to get everything up and running properly.
 

CyberPitz

Party Escort Bot
Joined
Aug 23, 2004
Messages
24,818
Reaction score
7
If I'm not mistaken, it already starts where you left off when it loads next. At least, that's what it seems like to me.

What's weird, is the client that uses both cores saved me a whole...6ish minutes for 1% from the normal console version. I figured utilizing both cores would show a little bit more of a speed increase, lol.
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
hehe
WU = work unit

Are your clients out-of-date or are they stuck? Not very many units getting turned in this past week. I still need to update my brothers client. :O
 
Joined
Dec 14, 2004
Messages
565
Reaction score
0
So I just finished my first WU but I don't know if it sent in properly or not, I was gone when it finished but when I read the text inside the client and it said sucessfully submitted. Only thing is I don't see my name with my point value on the stats page, my nickname on the Folding Client is FieryGoose. I seached it but got no results, does that update timer at the top of the stats page refer to when stats are going to be updated? Maybe I should be more patient and just wait it out, either way I'm a little worried that It didn't work. Do you guys normally have to wait a bit to see that your WU got recorded?
 

CyberPitz

Party Escort Bot
Joined
Aug 23, 2004
Messages
24,818
Reaction score
7
Hmm, I can't work the SMP *or whatever* client since the beta expired on the 2nd, it says. How do I download the new one?
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
*this might be the step you skipped

Go to the FAH download site.
Scroll down to the High performance clients and download the 5.91 beta6 SMP client (just make sure it isn't the GPU one since it is next to it).
Install the file and it will put the new version into the "[email protected] Windows SMP Client V1.01" folder on your PC.
*Run the "Install.bat" from the "[email protected] Windows SMP Client V1.01" folder.
That should do it, then run FAH.exe in the same folder to actually run the SMP client.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
I think I just joined, but I'm not sure. There is a molecule blob spinning around and a pie forming on my desktop. CPU is being taxed.
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
ya i dont even show up on the team yet. do you need at least one work unit to show up?
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
I think I just joined, but I'm not sure. There is a molecule blob spinning around and a pie forming on my desktop. CPU is being taxed.
sounds like it is working.
ya i dont even show up on the team yet. do you need at least one work unit to show up?
You are on there now since you turned in a WU (work unit). You should run the SMP version though. With your Core 2 duo you'd be spitting out 1760 points almost every day.
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
You are on there now since you turned in a WU (work unit). You should run the SMP version though. With your Core 2 duo you'd be spitting out 1760 points almost every day.
will do
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
alright 10mins for each percentage increase. not bad at all.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
You are on there now since you turned in a WU (work unit). You should run the SMP version though. With your Core 2 duo you'd be spitting out 1760 points almost every day.
The WU I've been hammering out is 1500 frames and still has 14 hours left. I've got a e6300, but I can pop in a e6750. SMP version goes faster?
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
The WU I've been hammering out is 1500 frames and still has 14 hours left. I've got a e6300, but I can pop in a e6750. SMP version goes faster?
it doesn't go faster but it uses both cores and will earn you more points.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
Ohs. Well with 13 hours or so to go, my comp crashed and won't turn back on. I'll have to get a new PSU before I can do anything. :/
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
Oh that sucks. Have ya tried just turning the PSU off for a bit and trying again? Hope nothing else would be broke with your PC.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
PSU has been turned off all day. Nothing else is wrong with it. PSU has been acting up for a few months, causing random reboots.
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
either it is on its last legs or your pc isnt receiving enough power. could be a combination of the 2 though.
 

Druckles

Party Escort Bot
Joined
Dec 13, 2004
Messages
10,655
Reaction score
15
Just installed the graphical client on my work computer. Felt I might as well, and it required the least thought.

As I've got little to do currently, I might install the SMP client.
 

Druckles

Party Escort Bot
Joined
Dec 13, 2004
Messages
10,655
Reaction score
15
Nothing pretty to look at but it's got the points.
I'll do it tomorrow...

Advantage is I can leave my work computer on permanantly 24/7. Some extra points for you there :p

Edit: Ok, I installed the SMP client and it's running (technically). I need to leave it open, correct?
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
I need to leave it open, correct?
Si.
It should be running fine as long as it is at the "writing local files...Completed # out of # steps (%)" part.

If it ever gets stuck at the beginning with "entering M.D." and doesn't move on within like 5mins then restart the app.

edit:
I was just looking ahead on EOC stats and HL2.net could be within the top 1000 teams as early as 6-7 months. insane. (right side is an estimate of when HL2.net will overtake that team)
rank 2,588 atm
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
February

HL2.net
Current rank: 2,588
Last month's rank: 3,431
Estimated rank in 30 days: 1,987
Average weekly points: 29,364

Milestones
100,000: Pegasus
50,000: Naudian
25,000: Naudian
1,000: Arctandem, giant384

Some of you guys are close to a milestone too. A number of you are close to 5 or 10k. Sea is at just under 25k.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
Fiddled with my PC and it finally turned back on. Previous WU is 100% lost. :/
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
10 hours to go AND IT SHUTS DOWN AGAIN.

**** THIS COMPUTER IN ITS STUPID ASS.

**** it.

Still waiting for my upgrades parts.

--
Oh mah data came back. Guess it was saved. Whee. Disregard post lolos.
 

Druckles

Party Escort Bot
Joined
Dec 13, 2004
Messages
10,655
Reaction score
15
My work machine appears to be folding no more than about 2 units every week. Is this right?
 

giant384

Tank
Joined
Nov 8, 2004
Messages
8,151
Reaction score
4
which one are you using druckles?

smp or GUI one.

the speed its done depends on your proccesor speed.
 

Druckles

Party Escort Bot
Joined
Dec 13, 2004
Messages
10,655
Reaction score
15
SMP. I anticipated it would be slower than the GUI. But it rarely meets its deadline. But then the processor isn't particularly impressive, either.
 

Asus

Newbie
Joined
Aug 22, 2003
Messages
10,346
Reaction score
0
Even if the work unit expires every other time (you don't get points) you are still contributing more to the project than if you ran the regular client.
 

_Z_Ryuken

Newbie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3,835
Reaction score
0
I've completed two. Do I have points yet?

I also fiddled with my PSUs wires and it shut down on me. I think one of them is just loose. Either way my new one is about to go in. Antec Truepower Trio 430W < Corsair VX550.
 
Top