Desktop screenshot

Murray

Tank
Joined
Jul 14, 2003
Messages
2,186
Reaction score
0
I suppose my desktop would be pretty boring if I didn't have any icons on it, so I copied all the icons from my startmenu to the desktop for you to dool over. :p

http://img88.echo.cx/img88/6596/desktop72gi.jpg

By the way, the dekstop is from Jojo's Bizarre Adventure.

EDIT: There, I posted it * Deletes all icons again *
 

MarcoPollo

Newbie
Joined
Dec 4, 2004
Messages
2,593
Reaction score
1
LOL ^^ I thought you ment Final fantasy 7 and I was expecting to see a giant sword or something and It was firefox lmao!
 

Bobcat

Newbie
Joined
Nov 10, 2003
Messages
407
Reaction score
0
MarcoPollo said:
LOL ^^ I thought you ment Final fantasy 7 and I was expecting to see a giant sword or something and It was firefox lmao!
I'm pretty sure he did mean Final Fantasy 7, seeing as the shortcut is located in the bottom right of his desktop...
 
Joined
May 15, 2003
Messages
1,724
Reaction score
2
ship said:
I love it! Great taste, Mr. Badger. :D
Can I ask you where you got that wallpaper?
I gots it from ThemeXP.org's Wallpaper/ComputerOS section :)

I've had better but hey it's nice :)
 

ship

Newbie
Joined
May 15, 2004
Messages
768
Reaction score
0
ComradeBadger said:
I gots it from ThemeXP.org's Wallpaper/ComputerOS section :)

I've had better but hey it's nice :)
I meant more about your docks, icons, and simple design. :)
And thanks for the info.
 

SimonomiS

Tank
Joined
Jun 21, 2004
Messages
4,738
Reaction score
0
ship said:
I meant more about your docks, icons, and simple design. :)
And thanks for the info.
That's standard for ComradeBadger, he has an uncanny ability to have his desktop always looking stylish and slick.

I envy him. :(
 

evil^milk

Tank
Joined
Apr 24, 2004
Messages
4,808
Reaction score
7
EC said:
Messy, yet clean. Here
that wallpaper is so cool. Reminds me of a dream-like setting where the place is illuminated as if it were day, only it's nighttime and there's no apparent source of light yet eveything's sort of bright.
 

ship

Newbie
Joined
May 15, 2004
Messages
768
Reaction score
0
SimonomiS said:
That's standard for ComradeBadger, he has an uncanny ability to have his desktop always looking stylish and slick.

I envy him. :(
Well, if you ever needed help with desktop customization, I'd be glad to help. :)
 

G-Dub

Tank
Joined
Nov 6, 2003
Messages
3,040
Reaction score
2
cyberpitz said:
Shes hidious! D:

ZUES - You've also got Postal 2. Go piss on Gary Coleman for me kk?

Greatgat - Where did you get that theme..? StyleXP? And do any of those moniters -memory, CPU, HDD, Time, ETC take up lots of resources? I'm a medium end computer so yeah :p It looks nice
cyberpitz you are a very confusing person...

1. I haven't got Postal 2.
2. It's the standard windows theme, just change the apperance to silver in display properties.
3. What monitors?! lol

EDIT: here's the link again for teh lazy peeps!
 
Joined
May 15, 2003
Messages
1,724
Reaction score
2
SimonomiS said:
That's standard for ComradeBadger, he has an uncanny ability to have his desktop always looking stylish and slick.

I envy him. :(
Various stages of my Desktop:

http://resonance-mod.com/comradebadger/mistercheese/plus.JPG (ObjectDock Plus, UXtheme.dll [theme is MMod iirc] and TweakUI.exe )

http://resonance-mod.com/comradebadger/mistercheese/deskkkk.JPG (ObjectDock Plus, UXtheme.dll [theme is a KDE clone.. can't remember it exactly] and TweakUI.exe)

http://resonance-mod.com/comradebadger/mistercheese/newdesktop.JPG (Y'z Dock , UXtheme.dll [theme is Milky Flavours] and TweakUI.exe again)

I'm sure I had a shot with RKlauncher in use around somewhere :)

Can't find it atm - since uninstalled it.
 

SimonomiS

Tank
Joined
Jun 21, 2004
Messages
4,738
Reaction score
0

Kirkburn

Newbie
Joined
May 22, 2004
Messages
849
Reaction score
0
Still time to resurrect this thread ... heh (I've never done this b4 so I reckon it's allowed)

Desky No Start Menu

Desky with cool Start Menu

As ever image shack resizes them so clicky to get fullsize :)

I use windowsblinds and currently it's using a whole 600K of resources. In fact, it's faster than without WB. All versions of WB 4.1+ speed up windows XP :) Stardock were the guys who originally worked with MS anyway ...
 

SimonomiS

Tank
Joined
Jun 21, 2004
Messages
4,738
Reaction score
0
Yeah, right-clicking brings up a small menu a lot like the Start menu for me.
I don't even remember installing anything to make it do that.
:|
 
Top