RSS issue - non-news posts being published

Discussion in 'ValveTime Feedback' started by Link, Jan 3, 2013.

  1. Link

    Link Tank

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    1
    Hi guys

    Looks like there is a bug on the forum, as non-news forum posts are being published (I think it may even be all posts)

    Anyway, here's a screenshot to show what I mean
    [​IMG]
     
  2. Chris D

    Chris D Administrator.
    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    11,909
    Likes Received:
    402
    What feed URL are you using?
     
  3. Link

    Link Tank

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    1
  4. Chris D

    Chris D Administrator.
    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    11,909
    Likes Received:
    402
    It's weird because you only have to look at that URL in a browser to see it only contains news items.
     
  5. Chris D

    Chris D Administrator.
    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    11,909
    Likes Received:
    402
  6. Link

    Link Tank

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    1
    Its seems to have fixed itself in Google. I'd be surprised if the bug was at Googles end, as that would mean it was scraping the forum directly based on the RSS feed address. I think more likely there was a temporary glitch on the feed for whatever reason that happened to coincide with Google reader grabbing an update, with the result being cached for a while in the reader.
     
    • Like Like x 1
  7. Chris D

    Chris D Administrator.
    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    11,909
    Likes Received:
    402
    Yeah I agree.

    Thanks for pointing it out.

    Hopefully it'll be fine from now on.
     

Share This Page